7ZŠ Kolín - Od apríla po Velikonoce
 

Naše třída IV. A slavila jarní svátky v rámci třídního projektu už od konce měsíce března, kdy jsme si začali vyprávět o těchto dnech s tradicí.

Průřezem všech předmětů jsme se věnovali velikonočním slovním úlohám v matematice, psali velikonoční sloh, ve čtení jsme si povídali o zvycích a tradicích, v hudební výchově zpívali písničky a ve výtvarné výchově vytvořili krásné obrázky.

K třídnímu projektu se připojily i naše maminky, které nám atmosféru těchto svátků oživily krásnými pečenými výrobky, na kterých jsme si o přestávkách pochutnali. Je libo beránek biskupský, makový nebo tvarohový, či jogurtový, zajíček čokoládový? Ty všechny nám maminky napekly a my jsme si tyto svátky opravdu užili.

Náš třídní projekt byl zakončen projektem „Napříč školou“, který proběhl ve středu 5.4. 2023, kdy jsme společně se spolužáky ostatních čtvrtých a pátých ročníků vytvořili neméně krásné výrobky.

Oba projekty se nám vydařily a děkujeme paní učitelce Pavlíně Kopáček Hölzlové za skvělé dny plné zábavného učení a maminkám za „úžasňácké“ dobroty.

Posledním naším zážitkem bude v pátek 14. 4,  2023 velikonoční čokoládové tvoření v Šestajovicích.

Žáci IV. A

 
 
     
 

Webdesign: